Teamet bakom YOUacademy

Belton Ssewankambo

Grundare


Fotboll är för mig en passion! Att kunna bryta ner fotbollsträningar i alla dess former, från individ- till detaljnivå är något jag önskar ska genomsyra vår träningsmiljö. Tillsammans ska målet vara utveckling och passion till uppdraget. En passion som gör det lätt att vara dedikerad uppgiften. Informationen ska vara tydlig och praktiken rolig. Vi ses ute på fältet!

Berat

Tränare-  Individuell träning

En dedikerad tränare med specialisering inom individuell träning. Med fokus på att utveckla varje spelares unika förmågor och behov, skräddarsyr Berat träningen för att maximera spelarens potential. Genom att kombinera teknisk precision med personlig coaching skapar han en inspirerande miljö där spelare kan växa och utvecklas.

Rebecca Ciardo

Tränare

Daniel Stanisic

Grundare


Med en karriär som tidigare spelare för klubbar som BK Häcken, FC Trollhättan och Oddevold har jag en djup förståelse för spelets alla nyanser. Min passion för fotboll och önskan att dela med sig av sin kunskap har drivit mig till att bli en tränare inom individuell utveckling. Genom skräddarsydda träningar har jag fokus på att utveckla spelares tekniska färdigheter och taktiska förståelse.  

Dominic Chatto

Tränare- Individuell träning, lag och grupp

Vladimir Majdandzic

UEFA Pro tränare, Metodutvecklare YOUacademy, BK Häcken Akademi

Vill du veta mer eller är intresserad?

Ta gärna kontakt med oss


Vi pratar gärna med dig för att förstå hur vi kan hjälpa dig som spelare.


För föreningar

Har du tankar eller ideer på hur YOUacademy kan vara med och utveckla er förening? Tveka inte på att kontakta oss. Vi tar gärna en kopp kaffe och snackar fotboll.

Kontakta oss

Follow Us